5 nástrojov , ktoré sa potrebujú na mobilné SEO

14.10.2013 13:18

    Tvorte, komunikujte, analyzujte, budujte a prispievajte z Vášho mobilu, respektíve zo smart phonu. Jednoducho robte SEO z mobilu. Nebojte si niekam vyraziť a odísť z kancelárie, nemusíte so sebou ani ťahať laptop, stačí nejaký ten šikovný telefón so správnymi aplikáciami a môžete pracovať odkiaľkoľvek a veľmi jednoducho. Dnes môžete byť pripojení na internet prakticky kdekoľvek sa vám zachce, takže práca z takého smartphonu Vás môže zachrániť v núdzi, aj iPhone môže poslúžiť k veľmi solídnemu výsledku. Jasne, nie je to laptop, ktorý umožní všetko robiť pomerne rýchlejšie, avšak nie vždy a všade sa hodí laptop vytiahnuť a používať .
 

Budete potrebovať nasledujúce aplikácie z App Store .
 

Fliq Notes - Gratis
Poznámky si píšeme všetci; tí, čo pracujú v Internetovom prostredí, určite používajú nejaký zápisník. Pre užívateľov iPhonu je tu aplikácia Fliq Notes, ktorá umožňuje aj kategorizáciu poznámok. Nie je to nijako závratná aplikácia, ale pre organizáciu poznámok postačí.
 

Wordpress alebo rovno iBlogger - € 6.99 alebo takej Blog Writer - € 1.59
Ste aktívny bloger alebo spravujete viac blogov naraz a potrebujú spoľahlivú aplikáciu na management? Uvedené aplikácie sú pre to ako stvorené , Wordpress je zadarmo, viacmenej ponuka je obmedzená na jeden systém. iBlogger Vám umožní spravovať viac blogov na rozne systémoch ( WP , Blogger , TypePad , Squarespace a ďalšie ) v jednej aplikácií . Blog Writer predstavuje také jednu z možností; táto aplikácia navyše ponúka Integrácia RSS feed , takže môžete zároveň čítať Svoje obľúbené blogy a napr . rovno aj napísať reakciu na niektoré z prečítané článkov , bez toho aby ste museli prepínať na inú aplikáciu .
 

Analytics App - € 4.99
Analytics App je softvér, ktorý nahrádza klasický Google Analytics. Skrze AnalyticsApp sa napojíte na svoj ​​GA účet a môžete si prezerať všetky Vaše profily v real - time. Nechýba ani tá správna funkcionalita a predovšetkým spoľahlivosť, konkurenčné softvér nie je úplne vychytaný. AnalyticsApp nie je zadarmo, ale v pomere k tomu, čo Vám prinesie a poskytne, je suma zanedbateľná.
 

DocsToGo - € 7.99
Ak vytvárať dokumenty alebo tabuľky, potom vám nesmie chýbať niektoré z word editor. DocsToGo je jeden z najlepších. Chcete vytvoriť nejaké zadanie, použijete DTG, priložíte k mailu a rovno odošlete . Ďalšia možnosť je také GoDocs.
 

Facebook a Twitterific - Gratis
Sociálne siete, ale bez nich by to samozrejme nešlo. Máme tu aplikácie pre Facebook aj Twitter, obzvlášť ten Twitterific je veľmi vydarený a veľmi jednoduchý na používanie ( ostatne ako všetky iPhone apps ). Každopádne, potreba - ak byť veľmi aktívny v sociálnych médiách, tieto aplikácie Vám prácu uľahčí a predovšetkým urýchli .

(https://www.seo-news.cz/clanek/5-nastroju-ktere-potrebujete-na-mobilni-seo/)